dilluns, 24 de març del 2008

100Elephants


En l’escenari som 4, encara que semblem 100… o això volem creure. Vivim entre Madrid, Girona i Barcelona… i encara així aconseguim assajar, gravar i tocar en directe. Però no sempre ha estat així.
En 2001 vam començar Xevi i Jordi produint el primer disc (
Tales About Sex & Faith) del que es va repartir la bestiessa de 500 còpies. Totes gratis, perquè sinó no haguéssim venut ni un “rosco”. Gairebé al final del TAS&F es va unir l’Ata per a posar unes guitarres, i el barrut va decidir quedar-se.I així vam estar els tres -tocant poc, assajant menys però component una mica- durant poc més de 4 anys… fins que Mia, el nostre negrer particular, es va enfadar de valent amb el nostre “accelerat” i particular ritme creatiu.
Total: molt al nostre pesar vam haver de posar-nos les piles.
Entre el 2006 i el 2007 vam fer moltes coses: preparem el
Premixes 02.07, vam tancar la formació amb Xicu a la bateria, vam preparar un set list de gairebé 1h 30′, vam condicionar el local d’assaig, Jordi va seguir sense aprendre a tocar el baix, vam renovar l’equip d’amplificació per a concerts ràpids, i vam tocar en mitja dotzena de locals per a provar els nous temes, però sense el nou equip perquè eren concerts amb PA professional. Quina visió la nostra!.
A més, vam passar a les fases finals de l’Intro ‘07, del concurso Greenspace de Heneineken i
Noticias.com ens va dedicar un especial sobre la nostra manera d’entendre la indústria.